Trauma Release Breathwork® & Body Remembers Trauma Therapy®

Ons brein vergeet gebeurtenissen, maar ons lichaam weet alles.
Door deze TRB & BRTT®-methode maak je een veilige diepe innerlijke reis en helpen we je terug te bewegen naar jouw zijn. Ontladen, en met nieuwe inzichten verder.

.

Een trauma is een psychologische reactie op een schokkende gebeurtenis of ervaring die je meemaakt. Ook pestgedrag, emotionele verwaarlozing, scheiding, verlies van dierbare of een kwetsende opmerking kan een trauma achterlaten.

Het is in feite een overlevingsstrategie.  Jij bent door bepaalde gebeurtenissen ander gedrag gaan ontwikkelen om te overleven! Om de pijn te onderdrukken, om de gebeurtenissen te vergeten. Maar het zit allemaal nog opgeslagen in jouw onderbewuste!  Met de BRTT® en  TRB®  gaan we met adem en lichaamswerk op zoek naar alle opgeslagen spanning, stress, emoties en trauma’s in je lijf om deze te ontladen.

Body Remember Trauma Therapy (BRTT)® De BRTT® methode is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. Hierbij gaat het om loslaten van dagelijkse stress als diepe chronische spanning. Bij deze therapie vorm gaan we doormiddel van bepaalde oefeningen het natuurlijke mechanisme aan zetten, je lichaam laten spreken om de spanning los te laten. Je trilt bij deze therapie letterlijk de spanning van je af. RELEASE, SHAKE IT OFF! 

Trauma Release Breathwork (TRB)® Tijdens een TRB® sessie worden een aantal zeer effectieve ademhalingstechnieken ingezet waardoor je emotionele blokkades kunt neutraliseren, je zenuwen kunt ontspannen maar ook vrijer kunt ademhalen. Dit alles zorgt voor verwerking, een diepere ontspanning van je lichaam en een diepere verbinding met je onderbewuste.

Een sessie in onze praktijk Tijdens de gecombineerde sessie zullen we starten met BRTT®. Onder liefdevolle professionele begeleiding keer je in een veilige en gecontroleerde omgeving naar binnen. Speciale oefeningen, waarbij het lichaam en de geest worden getriggerd, worden uitgevoerd. Door middel van trillingen zal het natuurlijke ontladingsmechanisme worden geactiveerd om zo spanningen te ontladen.  Vervolgens zullen we overgaan op TRB®. Waarbij we nog een extra laag van trauma’s en herinneringen zullen doorvoelen om connectie met jouw kern aan te gaan.

Voorbereiding Voordat je deelneemt aan deze transformerende sessie nemen we een uitgebreide intake af. Ook kijken we naar eventuele contra-indicaties zoals zwangerschap, medicijngebruik, psychische klachten etc. zodat we jouw een veilige ervaring kunnen geven.

Op een natuurlijke manier spanning, angst en stress ontladen. Diep helend voor een lichter leven.

.

Een innerlijke reis kan inzicht geven op spiritueel, fysiek en mentaal niveau.
Hoe een trauma zich uit is voor ieder persoon verschillend.  Een sessie heeft positief effect op o.a.

Ongewenste herinneringen

Verhoogde prikkelbaarheid

Negatieve gedachten/stemming

Ongewenste herinneringen

Vermijding van situaties

Onverklaarbare pijn in het lichaam

Geboortetrauma

Slaapproblemen

Concentratie problemen

Fysieke symptomen (hoofdpijn, maag- en darmklachten, vermoeidheid, hoge hartslag, spierspanning, duizeligheid, etc.)

Hoge ademhaling, paniekaanvallen en hyperventilatie

Praktische informatie en tarieven

Losse sessies
Losse sessie Body Remember Trauma Therapy® (BRTT® ): €120
Losse sessie Trauma Release Breathwork® (TRB® ): €120

Prijs combinatie of pakket:
BRTT® & TRB® sessie : € 222

Het volgen van ten minste drie á vier sessies wordt aangeraden voor een diepe transformatie, heling en doorbraak.
3x BRTT® & TRB®: € 600
4x BRTT® & TRB®: € 800

Geplande combi sessie (maximaal 2 deelnemers)
Klik hier voor de agenda

Erkenningen

Trauma Release & Breathwork® is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen. De weg naar genezing lukt alleen als we onze emoties onder ogen komen en er gehoor aan geven. Ik ben officieel een erkende facilitator van de BRTT® & TRB® en heb de officiële opleiding gevolgd bij  Inner Journey

Menu