https://bodymind.beyuna.nl
Naast behandelingen, workshops, en cursussen vind ik het enorm belangrijk om bewustwording te creëren.  Hiermee bedoel ik, zorgen voor jezelf, je lichaam, je inner being. Voeding is daarmee onlosmakelijk verbonden. Daarom kies ik voor Beyuna.

Geïnteresseerd?

Liever eerst een adviesgesprek? Kom vrijblijvend langs.

Over Beyuna
“Beyuna wil een nadrukkelijke rol spelen om consumenten bij te staan in hun streven en verlangen een gezond leven te leven en gezond oud te worden. Beyuna wil optimale bewustwording over eigen gezondheid bij de consumenten realiseren. We willen ook aantonen dat zogenaamd gezond eten niet altijd de realiteit is zoals dit in media wordt aangedragen.”

Waarom zou je supplementen gebruiken? Uit onderzoek is gebleken dat de voedingswaarde (vitamines/mineralen) in onze voeding terugloopt. Er zijn verschillende oorzaken die te maken hebben met de lage voedingswaarde, waaronder: het gebruik van pesticiden, de onrijpe pluk, en het gebruik van kunstmest. We eten meer bewerkt voedsel.

Keurmerken
Een van de andere redenen waarom  wij voor Beyuna kiezen is de zekerheid betreft de kwaliteit van de producten. Beyuna streeft naar de hoogste kwaliteit door op alle producten keurmerken te behalen. Dit houdt in dat de producten getest en goed bevonden zijn door verschillende instanties.

Eenheid
Lichaam en geest zijn ÉÉN. Om geestelijk in balans te zijn is het erg belangrijk om ook goed voor je lichaam te zorgen. Er wordt wel eens gezegd; je bent wat je eet.

Gezonde, liefst zoveel mogelijk biologisch en onbewerkte voeding zullen bijdragen aan een algeheel gevoel van welbevinden. Voldoende rust, slaap maar ook beweging zijn daarbij een voorwaarde. Het gebruik van goede supplementen kunnen hierbij een waardevolle aanvulling zijn.

Heb je vragen over welke supplementen in jouw situatie zinvol zijn, of wil je een vrijblijvend advies?
Neem contact met op, of kom vrijblijvend langs en we denken graag met je mee.

Menu