Wat kun je verwachten?

Tijdens een sessie gaan we samen op zoek naar de patronen die jouw eventuele klachten en stagnaties veroorzaken. We werken vanuit een diepe ontspanning aan jouw herstel of ontspanning. Ik stem me hierbij af op jouw onderbewuste, hierdoor kan ik meekijken en voelen. Door een combinatie van onderstaande energetische behandelingen en technieken werken we op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Blokkades worden opgeheven, je laat los wat jou niet langer dient en zult voelen dat jij altijd een keuze hebt. Het brengt je helemaal in verbinding met jezelf, in het NU. Leer  van alles wat op je pad komt en neem zelf (weer) de regie! 

Na een of meerdere behandelingen:

kan je energie weer vrij stromen

voel je je energieker

dragen emoties bij aan groei

heb je weer grip op je leven

voel je een sterke verbinding met jezelf

vertrouw je op het zelfgenezend vermogen van je lichaam

Behandelingen

Weet je niet welke behandeling je het beste kunt kiezen? Geen probleem. We kijken altijd samen naar wat jij op dat moment nodig hebt. Boek in de online tool een Soul Healing van 60 of 90 minuten en ervaar wat werken aan je innerlijk voor jou kan doen.

Soul Healing (60 minuten)
60 Euro
  • Ontspanning of klachtgericht? Ik kijk en voel mee naar wat het beste aansluit bij jouw hulpvraag. Door een combinatie van onderstaande technieken laten we je energie weer vrij stromen.
Soul Healing+ (90 minuten)
75 Euro
  • Ontspanning of klachtgericht? Ik kijk en voel mee naar wat het beste aansluit bij jouw hulpvraag. Door een combinatie van onderstaande technieken laten we je energie weer vrij stromen.

Access Bars®

Tijdens een sessie behandel ik de 32 energiepunten op het hoofd door deze in verschillende samenstellingen licht aan te raken waardoor de energie van overtollige gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten wordt opgeruimd. Lees meer.

Afstandhealing

Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten of als je wat extra energie of ontspanning kunt gebruiken. Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt en je niet naar mij toe hoeft te komen. Lees meer.

Chakra behandeling

Een chakra behandeling is een energetische behandeling. De behandeling is gericht op het openen en balanceren van de chakra’s en behandelt fysieke, psychische ziekten en andere ongemakken.
Voel je energieker, frisser, vitaler en ervaar je meer harmonie en balans in je dagelijks leven. Lees meer.

Emotie therapie

Wil je meer inzicht in je eigen gevoelens krijgen? Heb je last van opgekropte emoties? Wil je je emoties meer kunnen uiten? Of beter leren reguleren? Bij deze methode werken we met de emoties die zich hebben vastgehecht aan jouw energetisch systeem.
Laten we de emoties die jouw dagelijks leven belemmeren aanpakken en oplossen. Lees meer.

Engelen healing

In een Engelen healing word ik bijgestaan door 7 Aartsengelen, die jouw zeven chakra’s zullen behandelen. Hierbij wordt het symbool van iedere Aartsengel in je chakra gezet.

Nodig de engelen uit in je leven en ervaar wonderen! Kom je het ervaren? Lees hier verder.

Reiki behandelingen

Met Reiki help ik je om je aandacht naar binnen te richten naar datgene wat je diep vanbinnen ervaart. Ik optimaliseer de energiestroom in jouw lichaam en pak blokkades aan die kunnen helpen de lichamelijke, geestelijke, emotionele en of spirituele balans terug te vinden. Lees meer.

Reiki kids

Op een natuurlijke wijze kan Reiki ook jouw kind helpen zich fijn te voelen. Ze zullen beter omgaan met hun gevoel en leren hun eigen ik ontdekken.

Naast de algemene voordelen van Reiki, kan een behandeling helpen bij o.a. de volgende problemen; hoog sensitiviteit, slaap- gedragsproblemen, nachtmerries, onzekerheid of slechte weerstand. Lees meer

Reiki kids+ (Volwassen) Nieuwetijdskind

Als volwassen nieuwetijdskind richt ik me met aandacht op de begeleiding van andere nieuwetijdskinderen en hun ouders. Ik voel me door mijn eigen hooggevoeligeid sterk met hen verbonden en weet ik uit eigen ervaring waar je tegenaan kunt lopen.
Ik doe dit in de vorm van een energetische healing gecombineerd met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Reiki massage

Een Reikimassage werkt op een nog dieper niveau dan een Reikibehandeling. De reden? Blokkades in jouw energiesysteem worden ‘weggemasseerd’ om zo de weg voor de energie naar je chakra’s en meridianen vrij te maken.  Jouw lijf krijgt de kans zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie. Lees meer.

Spiegelwerk en zoveel meer

Ik ga met liefde een stukje met je mee op reis. Krijg inzicht en wordt je o.a. bewust van je denkpatronen en overtuigingen. De ruimte die hierdoor ontstaat geeft je meer rust en balans. Je leeft daardoor minder vanuit je hoofd en meer vanuit je intuïtie en gevoel.

Door een fijn gesprek af te sluiten met een Reiki behandeling gaat je energie stromen. De energie die je nodig hebt om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Lees meer.

Aan de slag met Human Design?

Iedereen heeft een eigen, passende manier om beslissingen te nemen. Human Design vertelt je welke manier bij jou past. Leer nu jezelf nog beter kennen aan de hand van jouw eigen Human Design. Lees meer

Cursussen en workshops

Wil je zelf Reiki leren of op een andere manier je energetisch bewustzijn ontwikkelen? Kijk dan in de Academy!

In samenwerking met Body & Mind opleidingen geef ik onder andere meditatie lessen, pendelworkshops en afstandsinwijdingen.

Kijk online of neem contact met me op.
Ik begeleid je met liefde

Menu